hits

Båttur, bikkjer og bål

Plutselig var det ferie, og ikke hvilken som helst ferie. Sommerferie. Jeg har oppriktig vært lei meg for at klassen min fra i år oppløses, for finere gjeng har jeg aldri vært borti. Tidligere år har jeg vært glad til når året var omme, men nå har jeg mange å savne, så det var en ganske rar følelse... fint og fælt på en gang. Vemodig, er kanskje ordet.

Ferien tilbringer jeg hjemme, noe som nærmest går under eksponeringsterapi. Jeg elsker naturen her, men jeg hater småby-mentaliteten. Alt er så gjennomsiktig. Er veldig glad i badekaret, men merker at jeg ikke lengre er vant med å bo i en familie. Litt opp og ned, men jeg har bestemt meg for å faktisk gi det en sjans.

Ellers har jeg besøk av to venninner med tilhørende hunder, så vi får utforsket vestlandsnaturen. Det er enklere i godt selskap, skal sies.

Vi har tilbrakt én natt under åpen himmel på Hamreøya, og en under taket på Storlibu. Det jeg liker best (og som også er litt nedtur) med Storlibu er faktum at det ikke er dekning - noe som er helt fantastisk, helt til en må ha tak i noen. Vi hadde en relativt interessant tur - sånn om trent blod, svette og tårer, men det hører med. Jeg ble litt skuffa over utsikten, for jeg huska ikke vindmøllene, meeeen etter en stund innfant jeg meg med at "ok, fornybar energi"

Turen er lettgått, og vi brukte rundt en 50-minutter i ganske lavt tempo. Går man non-stop og raskt, så rekker man inn på en halvtime. Hundene var strålende fornøyd med aktivitetsnivået, så de la seg og sov på benkene mens vi grillet pølser, marshmallows og drakk brus. Kalorier som går ut, må jo inn igjen!

Til Hamreøya dro vi ut med båten i kveldinga, grilla, spilte musikk og sov med stjernehimmelen som tak. Hjemme bra, men ute best? Tror jeg har litt vel mye nomade igjen i meg til å leve ett sivilisert liv på ett og samme sted, men alt går.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

17, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv