hits

Knott, knotter og støl

Jeg har vært milevis fra komfortsona, har omtrent en trillion myggstikk (det satt knott i linsene mine, så de måtte jeg ta av...) og kroppen er mørbanka og deilig. Det er noe med å være støl, kjenne at kroppen funker. Dessuten fikk jeg en liten smak på fjell-abstinensene. Det har vært helt enormt, kunne ikke få kommet meg fort nok opp på ett fjell.

Nå har jeg kommet til det stadiet hvor "knotten var ikke så ille, den" selv om armer, ansikt og magen på bikkja tilsier at jo, det var den!

Max oppførte seg som han pleier: relativt ukomplisert. Den delen om å stå oppstallet i ett tre hadde han meninger om, men det gikk fint, det også. Vi hadde hatt noen fine testturer i forkant, og klapp på skuldra for det forarbeidet. Det første jeg skal kjøpe når jeg får sjans, er ett ordentlig myggnett. Det trenger jeg!

Ellers hadde jeg noen tanker om teltet. Unødvendig vekt, bruker det jo aldri, men tørr ikke la være.. Jeg er sjeleglad for at det ble med, når vi støtte på en hel bataljon med knott, tunfluer OG klegg. Den vekta, den bar jeg gladelig tilbake, ganske enkelt.

Vi la oss relativt tidlig, for det å være sosial.. det var bare å kapitulere. Bål kunne vi heller ikke fyre, for så tørt som det har vært nå er faren for brann høy. Så, vi krøyp inn i krypinnene våre, og så på teltduken.

Det var ikke dekning der, noe som var grusomt og deilig på en gang. Jeg trodde jeg hadde glemt å sende streak-snaps (som er verdens dølleste bekymring!) og scrolla på det lille fra Facebook jeg fikk opp. Før jeg la meg ned og reflekterte på livet, det er sunt, faktisk. Tenkte på hvor ubehagelig den avhengigheten av mobiltelefonen faktisk er. For det er passe sykt. Tenkte på at før i tiden hadde det vært en ukes, kanskje to's ridetur til Vrådal med hest.

Også sovna jeg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

17, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv