hits

Etterpåklok, telt, og tanker

Jeg forsøker å vri tankene over på noe annet, men de ender stadig tilbake på eksamen. De kan starte på hvordan jeg skal få en perfekt lineføring, men ender plutselig opp på hvordan jeg burde gjennomført gårsdagen... Det er så frustrerende, for jeg får ikke spolt tilbake i tid likevel. Burde gjort ditt, burde sagt datt, og tusen visualiseringer som ikke hjelper noe. Heldigvis lenge til neste gang (håper jeg)

Da er det bare ett tilfluktssted som funker, naturen. Jeg pleier aldri bruke telt, siden jervenduken er såpass varm og enkel, men igår tok jeg det frem. I hovedsak for å få testet det ut før helga, som skal tilbringes i skogen med kart, kompass, og bikkjer. Da er det helt på sin plass med en liten test-tur, hvor en kan få ett overblikk over hva som fungerer, og hva som kan gjøres litt om.

Jeg sov som en stein, og drømte relativt hyggelige drømmer jeg bare husker snåle bruddstykker av. Søvn er en eskapists bestevenn. En eskapist er forøvrig noen som løser alle problemene sine med å unngå dem, så lenge de unngås kan.

Nødvendig, nyttig og nytelse; pakkeprinsippet sitt, det. Faktum at jeg faktisk kan styrke på å gå tur er surrealistisk, men jeg får skjerpet meg. Det er fort gjort å bli sløv, og "bare skulle" når en surrer rundt alene.

Ellers er jeg skikkelig gira på ferie; jazzuci, fjellet og fiske. Dagene fremover på skolen er forsåvidt surr, men jeg skal likevel verdsette de.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

17, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv