hits

Sommer, skog og myggarmé

Jeg orket ikke sove inne, så natt til idag tilbragte jeg i kulturlandskapet vi kaller en skog, rett i nærheten. Det er lettere bearbeidet, men det funker. Ett sted hvor jeg kan være meg og bare meg, hvem nå enn det er.

Egentlig skulle jeg skrive på en case jeg har, men lyset tiltrakk seg omtrent en billion mygg, så forsøket utgikk ganske raskt, og jeg gjemte meg under jervenduken. Er heeelt forelska i den, varm, lett, og generelt sett digg. Jeg hadde engang en til hunden også, engang..

Ellers har jeg ett oppblåsbart liggeunderlag av noe slag, som jeg egentlig ikke har det behovet for, men hunden trives med å ligge på det, så da blir det med. Og jeg er fornøyd med stillhet, alenetid, og frisk luft.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

17, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv