I'm back bitches!

Jeg tok en halvfrivillig bloggpause som egentlig kom av en snikende skrivesperre som bare skapte kaos i hodet mitt. Den skled rett inn sammen med lærernes paniske "oi vi trenger karaktergrunnlag" innleveringer. Det, en eksamen som gikk til helvete og nedenigjennom, men om ikke annet er det done deal. Egentlig er jeg ingen fan av å brenne broer og jeg forsøker og holde en god tone med alt og alle, så det at jeg har fått ett litt distansert forhold til noe som før ofte dukket opp i hverdagen min er litt vemodig. Jeg ønsket aldri at det skulle ende sånn, ikke i det hele tatt.

Dessuten så er det snart sommerferie og jeg gruer meg litt, jeg. Jeg pleide alltid og riste på hodet både to og tre ganger av disse menneskene som postet "kjeder meg" statuser på face i feriene, fordi hallo liksom. Men å ha alle vennene sine på andre steder enn Moi, det kommer jo til å merkes. Nå er det rimelig sjeldent jeg er alene, og jeg har ikke vært ensom siden jeg startet på skolen. Litt utafor - ja. Men ikke ensom.

Anyways jeg er tilbake :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

16, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits