Bursdag <3

Den siste uka har jeg gått gjennom i en slags tilstand av døsing tror jeg. Det har bare skjedd så mye på en gang. Engelsktentamen gikk tja, til helvete. Mattetentamen vet jeg faktisk ikke. Jeg har ett lite håp om at den faktisk gikk greit. Men så skal man ikke håpe for mye heller, det suger så å bli skuffet, liksom. Jeg vet ganske sikkert at karakterkortet mitt ikke blir sånn som det burde - 5'ere og 6'ere iår. Grunnen? Jeg har fokusert på både instruktørkurset og ett sosialt liv.

Anyways, nok skolemas og tjas. Jeg ble invitert i bursdag til ei av mine bestevenniner Kristine, og jeg var SÅ glad for at det endelig faktisk var overkommelig og komme! Mens hun har bodd i Sandvika og jeg på Moi har vi ikke fått sjangsen til å møte hverandre så ofte, noe som er utrolig synd da vi har masse felles interesser og alltid koser oss masse i hverandres selskap.

Etter en relativt slækk skoledag med slåball (jeg suger! haha) en eller annen film og pingviner jeg bare fikk med meg halvparten av før jeg måtte løpe på elevrådsmøte og fisketur med partiet mitt, så kom jeg meg på en buss og ett tog.

Jeg hadde selvfølgelig med meg maskoten og bestevennen min, Vilja, hva ellers?

Hun synes at togturer er det mest oppskrytte i verden, sammen med det faktum at hun må ligge pent og stille og oppføre seg. Men det er veldig greit og få tatt noen korte turer også, istedenfor typ sånn "sitt stille i 8 timer du"

Moren og kjæresten til Kristine hentet meg på togstasjonen, og på ett eller annet vis fikk vi Vilja inn i buret baki bilen dems. Buret er sånn.... størrelse Klara, og Klara er ikke så stor. Men det er utrolig hvor jeg får inn den hunden min, altså. Livet som studenthund :-)

Uansett så fikk hun stå sammen med trekkhundene til Hansi og familien, og jeg merker hvor mye hun liker og omgåes andre hunder. Det er deilig også, fordi Shanti var av den oppfatning at alle andre hunder var komplett unødvendige. Uansett, så gikk det veldig fint og sette henne inn der.

Etter det startet bursdagen og det var utrolig koselige mennesker selv om jeg var så utslitt at jeg ikke akkurat orket og gi 110% av meg selv, haha. Koselig var det <3

Har dessverre ikke vårt snasne gruppebilde, da det er på mobilen til vennina til Kristine, Ellen, haha. Men har ett av kakene, hihi.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

16, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits