Sorrry, Jack

Jeg fikk Jack 22.12.16 og siden den gang har han vært med på utrolig mange reiser. Over ett år sammen, haha. Man skulle kanskje tro at han er ett dyr, en bamse eller noe ala det, men det er faktisk IPhonen min. Dessverre så har han utrolig dårlig minne (12GB), selv om alle vennene mine påstår at det bare er jeg som tar altfor mange videoer og bilder og har for mange apper.. Problemet er bare at jeg ikke vil slette hverken bilder, videoer, sanger, smser eller apper. Det jeg derimot vil er å kunne ta nye, haha. Jeg er nok det mange vil kalle avhengigg av telefonen min, og jeg elsker å dokumentere livet mitt med instaposts og snapvlogger. Sånn er jeg bare. Jeg stod lenge å funderte istad og konkluderte med at "jeg er intressert i sosiale medier" Så nå har jeg funnet enda en interesse, haha.

Jeg husker veldig godt en naturfagstime hvor jeg hadde oppe telefonen min for å kjapt sjekke noe. Vi har i teorien en mobilfri skole, men egentlig er det regimet slapt som bare det. Jeg tror det er ca to og en halv av lærerne våre som følger det opp. En av disse er naturfaglæreren vår som pumper oss med artikler og rapporter 24/7. Han sa såklart at jeg måtte legge fra meg mobilen min, hvor jeg uten å tenke meg om responderte at Jack slet med seprasjonsangst. Haha. Alle i klassen vet hva mobilen min heter, og det er ganske vittig for de fleste bruker navnet hans også. Det har bare blitt sånn, liksom.

Men nå har jeg konkludert med at jeg blir nødt til å spare penger for å få tak i en 128 GB en eller annen gang. Kanskje jeg skal kalle han Jack II, ellernoe.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

16, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits