Gymtime og kong vinter

I dag våknet jeg til den gledelige (not) utsikten av at kong vinter hadde gjort tidenes comeback. Altså, snø, nå? For min del så skulle jeg gjerne vært ferdig med både kulde og nedbør, men jeg er tross alt bosatt i Norge. På ukeplaner stod det at vi skulle ut og jogge eller gå tur, og som den vestlendingen jeg er så tenkte jeg OK, da kler jeg meg etter været. Tydeligvis er ikke østlendingene av samme oppfatning, for vi ente opp med å være inne og ha crossfit istedenfor. Jeg tuller ikke, det er faktisk ett par kulturforskjeller fra øst til vest. Men, jeg begynner å bli ganske godt integrert.

På ungdomsskolen valgte jeg av en eller annen grunn fysisk aktivitet i valgfag det siste året (jeg! som streiket alle gymtimene på barneskolen og rett og slett hatet det) og da hadde vi en del crossfit, noe jeg utrolig nok fant.. moro. Hvorfor veit jeg ikke, men det er helt OK. Og når vi har styrke så får vi høre på musikk. I går så var det jo strålende sol, eller, det er kanskje og ta litt i. Været tilsa om ikke annet at jeg hadde motivasjon til å være ute noen timer og trene hund. Noe jeg burde i dag også, men grøss og gru for ett elendig vær. Nei, jeg må komme meg ut å få gått gjennom litt klasse en øvelser, jeg er bare livredd for at hun skal gå lei. Kompliserte greier!

Fredag er også veldig alright med tanke på at det er vaffeldag, haha. Det er faktisk utrolig deilig og kunne gå å kjøpe seg en vaffel etter å ha pumpa kroppen litt. Eller, innsatsen min i gymmen er ikke akkurat sånn at jeg ligger og rister etterpå. Jeg burde virkelig gi det lille ekstra, men den gang ei. Trening er egentlig litt gørr kjedelig når det kommer til å trene meg selv, mye fordi jeg kan så lite om det. Også er jeg ganske lat. Og hvorfor skal jeg. Kanskje jeg skal begynne å trene, men det er litt sånn at jeg klarer det i to dager før jeg gir opp og ikke går tilbake til en plutselig motivasjon noen måneder etter.

Jeg og vennene mine satt i friminuttet og diskuterte (haha wait for it) barne-tv. Det var egentlig ganske moro, og jeg hadde sett mange flere serier enn hva jeg faktisk trodde. Bjørnen i det blå huset, thomastoget, noddy  og enda flere. Husker ikke hva jeg likte best, men de andre (utenom Ada) var veldig engasjerte i temaet. Det eneste jeg visste var at det sikkert var kult, og litt gøy fordi det har forandret seg mye siden når jeg så på det. Nå er det uskyldig sniklæring av matte til barn, og det hadde jeg kanskje ikke hatt vondt av, men likevel er det jo morsommere med hufsa og gjengen.

Anyways, nå har jeg skikkelig vondt i øyet fordi linsa mi delte seg i to inne i øyet mitt, og det var ikke akkurat noen luksus. Så nå går jeg med briller med for dårlig styrke, er ganske short på linser fordi jeg har brukt dem opp, og jeg har en mattetentamen og øve til. hehey.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

16, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits