Jord, jord og enda mer jord.

Igår hadde vi ett feltkurs med noen studenter på skolen, så dagen gikk i å lære masse om *trommevirvel* JORD. Ikke det, egentlig var det okei. Hadde jeg hatt den minste interessen for det (noe jeg ikke har) så tror jeg nok jeg hadde storkosa meg. Vi fikk en god del praksisoppgaver og på slutten fikk vi ha debatt, yay. Jeg var med "bøndene" og argumenterte mot ett oppdiktet boligfelt. Fun fun fun. Men altså jeg er glad i debattering og jeg liker å innbille meg at jeg faktisk er ganske god på det også. Selv om jeg så klart ikke er den beste, så er det noe jeg klarer å hevde meg i. Sånn tålig ihvertfall.

Uansett, idag har jeg så godt som skrivetørke. Jeg blir alltid helt tappet for motivasjon etter tentamener, og idag hadde vi tentamen i engelsk. På ungdomsskolen betydde det YEY fordi da fikk jeg skrive historier, men nå fikk vi bare faktatekster og artikler å velge i. Og selv om temaet var Internett "pros and cons" så følte jeg meg helt maktesløs. Jeg er sikkerpå at en meitemark kunne ha prestert å gjennomføre en bedre tentamen enn meg. Så egentlig sitter jeg bare å håper at alle andre var dårligere eller like dårlige som meg, uansett hvor drittsekk det er.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

16, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits