Traktorkjøring og naturfagsfustrasjon

Idag var det bortimot jævlig og komme meg opp av senga tidsnok til skolen. Russen hadde det morro med å stå å tute og bråke utafor internatet klokka 3 om natta, og greit nok at kidsa skal ha det lættis, men jeg vil ha skjønnhetssøvnen min. Hehe.

Det går greit da. Litt sprell en gang i livet skal jeg heller tåle, selv om jeg kjente det en smule på morgenkvisten. Ada stod å hamra og hamra på døra mi og jeg kunne ikke fatte å begripe hvorfor hun ikke bare braste rett inn, men jeg hadde visst låst.

Somehow kom jeg meg til timen tidsnok og velsådet. Vi er delt inn i grupper på tvers av paralellklassene, men idag hadde A-klassen fagdag om jord så det var bare oss fra B-klassen ute i produksjonsfaget.

Parti 3 som er den gruppa jeg er på hadde skog. Det går bascially ut på å forvalte skogen, motorsag, vinsj og hele bøtteballetten. I starten av skoleåret kunne jeg ikke fordra det, da jeg holdt på med å fryse meg fordervet uansett hvor mye klær jeg kledde meg i.

Men nå synes jeg faktisk det er skikkelig morro. Lissom, sage??? Motorsag??? JA!!

Siden det blåste med både sludd og snø og slushing så tok jeg traktoren. Da fikk jeg sitte inne å kjøre mens de andre kunne stå ute i møkkaværet. Hehe. Fiaten (som er traktoren vi bruker i skogen) er mye enklere enn de store traktorene som har femti spaker mer enn hva som er nødvendig, så den syns jeg er alright å kjøre.

Ikke det. Jeg presterte å kjøre rett inn i ett tre og skrape det relativt mye opp, fordi jeg prøvde å unngå en svæær stein. Men den skulle jeg tydeligvis kjøre OVER. Noe som var skikkelig ekkelt egentlig fordi hele traktoren holdt nærmest på å tippe, men men. Egentlig så hadde jeg det ganske gøy med sikksakkrygging og ekstra gøy var det når jeg kunne sette den i høy serien ned bakken når vi var ferdige. Da kosa jeg meg assa.

Til lunsj mekka vi tacolefse med kjøttdeig, smelta ost og tacosaus. Og OMG hvor digg!!

Etterpå satt vi å loka i klasserommet, men noe lærer dukket aldri opp så til slutt gikk alle hver til sitt.

Nå sitter meg og Ada på rommet under hver vår dyne med chips og is med sjokoladesaus og ser fortvilet på hver vår naturfagsrapport. Æsj. Jeg vil virkelig få den til men det bare GÅR IKKE.

2 kommentarer

kreativemeeg

25.04.2017 kl.20:13

Gøy med traktor og motorsag da:) Må kle seg godt da :)

villemw

25.04.2017 kl.22:41

kreativemeeg: hehe ja! Absolutt :)

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

16, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits