Valpesyk meg og hardtrening

Skulle bare ta en kort powernap etter middag, og here I am. Var ikke bare litt sliten, altså. (burde ha ryddet rommet og skrevet på naturfagen, men den gang ei)

Mandager er alltid funny fordi jeg får holde på med favorittingen min i hele verden, nemlig å trene hund. Fikk trent endel på klasse 1 øvelsene i LP utenom ruta, og jeg må si meg relativt fornøyd. Skrøyt for at hunden min var samlet fikk jeg også.

Etter treningen slapp vi hele gjengen slik at de fikk frest fra seg. Hun ene i klassen hadde med seg valpen sin, en flatcoat gutt, og SMEEELT.

Var jeg ikke valpesyk fra før av er jeg det hvertfall nå. Vilja tok rollen som tante meget seriøst, selv om hun tidvis glemte at hun er ganske svær.

Denne uka tror jeg det blir skikkelig hardtrening på meg og pelsen, da vi (hjelpes!) har utestevne 1. Mai i lydighet og jeg har SKIKKELIG lyst på sølvmerke. Ihvertfall bedre poengsum enn hva vi fikk i debuten vår. Det var liksom OK, men langt fra bra. Wææææ.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

16, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits