Ukens.....

Denne uken har vært litt opp, litt ned og litt kaotisk egentlig. Har gått rundt å følt at jeg mista en dag, og fundert på livets store spørsmål. Men anyways: her er ei litta (erre ikke det de kule kidsa i skam sier a?) oppsumering av uka som har gått. Forresten så ser jeg ikke på Skam, men kanskje jeg burde begynne med det. Ada og Kim digger det. Sånn som tilsynelatende resten av Norge.

Dette er ett causual bilde av meg etter skolen. Våken sa du?

Ukas irritasjonsmoment

NATURFAG. Vi har en artikkel vi må skrive som omhandler temaet trening, kosthold og restutisjon. Jeg kunne egentlig ikke ha gitt mer F i hva jeg putter i munn. Jeg spiser variert, noe som har fungert strålende. Ja, jeg hadde en fantastisk bra flyt men nå står det helt bom stille.

Ukas høydepunkt

Det må ha vært velykka LP-trening. Bikkja fokuserte, jeg fokuserte og jeg klarte å sette ting litt i perspektiv. Hva er vel bedre enn å komme hjem med en følelse av at man faktisk har fått til det man vil!

Ikke det, vi har enda masse og jobbe med. Så det er hverken NM eller VM i sjikte med det første, mén med tanke på starten av karrieren vår som ekvipasje da syns jeg faktisk det begynner å bli hund ut av henne og fører ut av meg.

Ukens innkjøp

Studenter er som mange sikkert vet ikke proppfulle av penger. Min eneste inntekt er stipendet. Anyway, må ha vært 2 kroners rundstykke på kiwi som falt veldig mye mer i smak enn tørt brød til lunsj. Og en pakke grillpølser til bikkja. Hehe.

Ukas craving

Av en eller annen merkelig grunn: Burn. Den der helt uskyldige energidrikken jeg aldri fant på å tenke på å drikke før jeg flyttet for meg selv. Det er enda uhørt hjemme, liksom. Jeg har ikke kjøpt noe særlig av den selv heller - har bare sikla veldig etter den. Prøver å bruke sunn fornuft å rasjonere pengene mine. Budsjett og sånne greier som jeg syns er ganske morro helt til noen minner meg på at det er matte. Da blir det litt meh.

Husker første gang jeg smakte på energidrikk. Det var battery som var mest innafor, og jeg og noen andre kids satt ved ett bord på coopen å hev i oss. Men det var aldersgrense og vi slet, for de som jobbet i kassa kjente oss alle hele tiden. Da tok jeg en slurk. Også turte jeg ikke mer.

Ukas antrekk:

Alt er fra vetikkehvor. Det er ikke så nøye med det, liksom.

Ukas opptur

Hmm, kanskje at meg og Vilja begynner å få til å samarbeide ordentlig. Ellers så hadde jeg det faktisk ganske gøy med å dra trær i bekken fra en robåt, jeg fikk liksom ledd ganske masse da altså. Først syns jeg det var rimelig meningsløst, men men, meningsløst eller ei så er det ikke hver dag man føler man er på krokodillesafari gjennom Amazonas. Selv om det bare var en bekk ved siden av ett jorde, haha.

Ukas nedtur

Jeg har ikke hatt noe sånn bank i bordet skikkelig ille. Det har jeg ikke. Tror det må være når jeg ble SÅ GLAD fordi vi skulle ha en av favorittrettene mine, fiskegrateng (haha) på internatet... også var den full i bein så det ble ikke i nærheten så bra som jeg hadde tenkt.

Ukas tanke

Jeg har (som vanlig) fundert mye, og siden vi har tentamen i engelsk neste onsdag med temaet "online and offline" så har jeg reflektert litt over livet på Internett. Det skremmer meg egentlig litt hvor mange av oss kids som konstant sitter med nesa i mobiltelefonen, men bank i bordet er jeg mye mindre mobilfreak nå enn ifjor. It gets better.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

16, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits