Både lat og moteriktig

God kveld alle sammen, eller morgen for den sags skyld.

Jeg tok meg den friheten og snu meg rundt og sove videre etter å ha tittet på klokka. Den viste 7. Og det orket ikke jeg å forholde meg til, det er tross alt ferie! Og jeg hadde ett eller annet sært mareritt jeg ikke husker noenting av, så skjønnhetssøvn ble det ikke. Jeg har drømt så mye spesielt de siste dagene. Først var det at Vilja hadde HD og AD, så var det at jeg kidnappet ett helikopter og dro ut i skogen for å jakte på noen kids, og på vei tilbake kortsluttet helikopteret mitt og jeg ble tatt til fange av en dame som var obsessed med guppiene (en type fisk) sine, haha.

Dessuten drar jeg til Melsom imorgen, og jeg tenkte at hvis jeg ikke nyter den siste dagen FRI, da er jeg smådum. Denne ferien har målet vært å embrace my lazy side, til mine overordnedes store frustrasjon. De har fått litt ansvar for pelsen min, jeg ville ha barnefri! Energien min har vært litt så som så, men jeg satser på at søvn + vann + trening gjør susen. Who am i kidding... Neida, jeg skal virkelig prøve! Hilsen jenta som spiste pizza og drakk brus til lunsj. Prøvde meg på pærebrusen til Oskar Sylte, jeg både liker og misliker den på en gang.

Til ettermiddagen skulle jeg rydde og sage litt. Og jeg bestemte meg for å sage tre, med flipflopper og ullsokker. Alt maset om HMS (helse, miljø og sikkerhet) var visst helt forglemt...

Nå ligger jeg og gnisser og irriterer meg grenseløs over platehelvete jeg har i munn. Tok av reguleringen, og den ble erstattet med noen strenger bak tennene og dette her:

Vi snakkes folkens!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

16, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits