Holiday sweet holiday

Den tradisjonelle påskeferien for det norske folk er vel påskefjell, hytte og en eller annen form for snøsport. Egentlig syns jeg det er ganske charming og ser skikkelig koselig ut å være en hel dag i bakken før man setter seg inn med en kopp rykende varm kakao. Jeg glemmer hvor elendig dårlig jeg egentlig er på slalom. Haha!

Jeg har ikke tilbragt min egen fritid med ski på bena, solo og kvikklunsj. Målet mitt med ferien var nemlig og gjøre minst mulig. Det er lettere sagt enn gjort i familien min, for alle har ørten ting de skulle ha gjort og gjerne alt på én gang.

Så det ble litt ingentinging. Er det i det hele tatt ett ord? Og litt være-overalt-på-en-gang.

På torsdagen kjørte jeg hjem halvveis i ørska etter en uke hvor jeg absolutt ikke var i form i det hele tatt. Deler av uken var jeg i så elendig dårlig form i at jeg ikke husker det engang. Sammen med fraværsgrensa er den delen av personligheten som er livredd for å gå glipp av noe, en helt elendig kombo med å være syk.

De øvrige dagene rakk jeg å hente meg litt inn, se serie, dra til Kristiansand og å sage ned ett tre. Det var liksom påskens happening.

Bloggen hadde jeg nesten helt glemt. Eller, sannheten er vel at jeg ikke har hatt noen som helst motivasjon. Jeg holder på med mange innlegg, men de blir liksom halvferdige. Mye av kaoset i hodet mitt tror jeg vil legge seg litt etter at jeg blir ferdig med instruktørkurset og (forhåpentligvis) består eksamen.

Anyways, her kommer ett lite bildedryss:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

16, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits