Marshmellows og deeptalk

Bål (engangsgrill fungerer fett det og) + marshmellows + chitchat om alt mulig = <3

Og forlate Evje er alltid trist, for det er ett fint sted med mange ålreite mennesker, dessuten er de gode på å finne på sin egen morro.

Jeg ruslet litt rundt i Kristiandsand mens jeg ventet på toget. Tittet innom markens, subway, tok meg en tur på kaia, svingte innom coop for å handle til søndagsmiddagen. Det er sjelden jeg er i de trakter, men jeg er i det minste mer kjent der enn jeg var. Før var Kristiansand synonymt med Dyreparken. Nå har byen fått mer til seg enn det i mine assosiasjoner.

På togstasjonen fikk jeg meg en ny bekjent. Og å ha noen å prate hull i hodet på fra Kristiansand til en eller annen stasjon på veien, gjorde meg ingenting.

Vel hjemme snudde jeg nærmest i døra for å dra ut med ei vennine. Av en eller annen merkelig grunn er jeg mye mer sosial nå enn tidligere selv på Moi. Meg og Astrid har holdt kontakten lenge da.

Vi deler mange tanker og erfaringer. Kan man si.

Med nedpakket lighter og marshmellows kravlet vi oss opp til en av mine desiderte utsiktspostfavoritter. En gapahauk. Idag var hele Moi dekket av tåke, men jeg har hatt moments der oppe hvor jeg har tenkt ganske stille at "....stedet er jo pent"

Både opp og ned var ett prosjekt av dimensjoner. Snøen som hellet mot å bli til slaps var utrolig vanskelig og få tak i, og jeg sendte en tanke til østlendinger og broddeskoene dems. Kanskje jeg skal få meg ett par sånne etterhvert. Det ble en slags klem ett tre-fall på kne- sånn er det type tur. Latteren stod det ikke på, da. Og koselig var det. Få catchet opp med hverandres liv på to forskjellige sider av Norge. Grillet marshmellows. Sett på utsikten, som for det meste var tåkelagt.

Vel hjemme var vi søkk blaute etter og ha falt, kravlet, hoppet og snublet rundt i en slapsete snø. Så da var det langt fra feil og få kjørt på plata og lagd noe kakao. Flinke meg glemte sukker i den, så det smakte temmelig beskt. Men men, varmt og godt for kropp og sjel.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

16, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits