Lever utenfor skjermen.

Jeg har tilbragt de siste to dagene i en liten fjellbygd, Evje. Her er det såvidt trådløs dekning, og ungdommene er ute og finner på sin egen morro. Det er sjelden vennene mine fra byer drar ut og lager gapahauker, husker, skyter med pil og bue eller sykler dit de skal selv om det er 10 km. Jeg kjente at vkt hadde tatt fra meg sykkel-kondisjonen min, for etter å ha syklet og løpt og klatret en hel dag sovnet jeg nærmest stående. De mobbet meg litt for å dokumentere for mye, men, ett bilde sier mer enn tusen ord. Og jeg er enig. Jeg må lære meg å leve litt mer i nuet og litt mindre digitalt.

Anyways. Ett lite bildedryss:

Etter at vi var ferdige med å snekre sammen en huske med Gullestadbrua. Ved hjelp av ett stort gammelt furutre som var helt krekkslig og sage i, da furu er så uffatelig seigt og alt vi hadde var en håndsag. En hodelykt, litt gammelt tau vi fant i fjera og en planke som lå slengt i grøfta stelte vi i stand middag på en engangsgrill.

Vel hjemme hos Ellinor lagde vi kakao og så tragiske filmer. Men alt i alt har jeg hatt det veldig koselig. Det er alltid morro når folk vil være ute og faktisk finne på noe, istedenfor å se ned i en skjerm seks timer i strekk. Selv om jeg må innrømme at det er helt ok noen dager det også.

- Blogges, Villi.

Én kommentar

Iselin Renée

25.02.2017 kl.11:08

God helg :)

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

16, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits