Hverdagssyssler

I det siste har jeg egentlig gått på kronisk sparemodus mens hodet har vært en karusell tilsynelatende uten stoppknapp. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men sånn er det da. Det er litt flaut å blogge, for jeg vet at overskuddet dabber av og livet blir surrende rundt ørten skoleoppgaver og en å annen dokumentar på netflix. Nå har jeg ferie - og jeg har aldri helt skjønt alle statusene med folk som stappet face fullt av "kjeder meg" - statuser. Jeg tror jeg aner konturene av det nå. Angivelig blir det sånn med hele det sosiale nettverket, minus ett par bekjente, på andre siden av Norge. I det minste har jeg bestevennen min, Vilja, med meg.

Ikke at hun tilfører noen store verbale innslag, blir mange monologer hvor den eneste responsen er vipping og tilting på ører. Noen ganger stjeler hun mat i søpla, bjeffer på bagatellmessige greier, tygger i stykker tingene mine eller prøver å gjete biler. En sjelden gang apporterer hun sko, aviser og brusbokser. Også drikker hun i vasken. Jeg har fremdeles ett bånd med henne, så klisje kan det høres ut.

Neida, hadde hun vært menneske hadde hun trolig vært sterk autist. Men jeg er glad i henne.

Idag har vi sett A dogs purpose på 123.movies. Jeg ville egentlig ikke se den, da det gikk rykter om at en av hundene ble utsatt for litt røffere behandling enn hva jeg er fan av, men så var det en must see.. så jeg klarte ikke holde meg. Det var en emosjonell berg og dalbane, men absolutt en fin film. Holder en knapp på boka da, den elsker jeg!

Så da satt jeg der med grønn te og sjokolade, og følte at det hele var en ganske rar kontrast. Og Vilja fikk ett margbein hun mer enn gjerne ville dele, men jeg sa høflig neitakk. Så var vi enige.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

16, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits