Kult.

For tiden skriver jeg. I Word-dokument. Jeg har fått meg vannflaske, en grønn en, det står cascall på den. Ikke lengre den seige colaen. Det er utafor. Jeg spiser frokost, selv om jeg har mørke ringer under øynene. Og jeg glir gjennom skolen, motivasjonen vet jeg ikke hvor det er blitt av. Nyttårsforsettene mine går sånn passe OK. Alt går sånn passe OK. Kulheten min og. Jeg lytter på døra før jeg går ut i gangen, og når noen sier "Hei" kommer kleine-Tash snikende. Men så har jeg fine mennesker rundt meg. Mennesker som er intellektuellt stimulerende. Som godtar at jeg er teit, og stolt. At de sosiale antennene mine er litt rustne. Hvor klisje det enn høres ut, jeg digger sånne mennesker som synes at det er fett at man er en egen kompleks karakter.

For sånn er jeg også. Jeg liker de som sitter alene i hjørnet. Jeg liker de som kunne hatt en karriere som komiker. Jeg liker de som er kule på nett, men litt småkleine i virkeligheten. Og jeg observerer de som en eller annen flue på veggen. Mennesker. Jeg blir så jævlig fascinert.

Klassen er en pose godt og blandet. En pose Twist. Smågodthylla. Tyggegummihylla. Katt og mus. Hund og katt. Fruktdisken. Alt fra a til å.

Jeg har fått ett tilskudd med kliss i livet også. Eller, ett fint menneske til. Egentlig liker jeg å kunne være litt uromantisk romantisk. Fengende. Fanget i det edderkoppnettet jeg aldri skulle falle i. Kult. Jeg tror det er fordi Karl er litt sånn innafor-utafor, på en måte. Han er litt som en bok. Mange kapitler jeg ikke har lest, mange kapitler jeg kan lese flere ganger, og noen jeg sitter forundret igjen etter å ha lest.

Dette er forresten noen av vennine mine. De er helt på ekte. På min egen skole. Hun ene er en social outcast, med rimelig velfungerende sosiale antenner. Hun andre hører på sanger jeg tror alle som hører trenger en klem. De er kule, da. Begge to.

Også er det meg, da. Jeg er ett skolelys, men jeg skribler distraherende historier i mitt eget hode i timene. Jeg er dårlig praktisk anlagt, men jeg har forvillet meg på en naturbrukslinje hvor jeg har blitt både sosial og morsom. Kanskje jeg alltid har vært sosial, og hysterisk. Jeg bare glemmer det. Jeg er en ekstrovert og introvert på én gang, men det hender jeg er kul. Jeg vet ikke, livet går videre og setningene mine svinger seg fra side til side på Word-dokumentet.

Én kommentar

Victoria Larsen

12.01.2017 kl.07:56

Ønsker deg en fin torsdag :-)

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

16, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits