ALENE.

Jeg liker å sitte på café, helt alene, med ett glass brus. Jeg drikker ikke kaffe, men kanskje jeg burde ha begynt med det. Det er liksom det klisjeen er, å nippe til sort kaffe - ikke coca cola eller sprite. Mens jeg leser en bok eller ett magasin, eller lytter til verden omkring meg. Men da har jeg valgt det selv. Da er jeg alene med vilje. Jeg er ikke ensom, jeg er bare alene. Det er ikke fordet jeg ikke har noen å prate med når livet blir en jævlig oppoverbakke inn i tilsynelatende evigheten, men fordi jeg har lyst.

Jeg digger og sitte på bussen med en sang i ørepluggene og titte ut av vindu. Og se alle menneskene som er der, eller som ikke er der. Mens jeg selv durer i en egen boble av ett liv som såvidt har begynt.

Idag diskuterte kursholderen og noen av deltakerne om de ville blitt 17 igjen, faen tenkte jeg, og være tenåring suger. Eller, å være under 18 (bil, folkens!) Men så gjør det jo på mange måter ikke det heller.

Jeg liker å være alene. Og jogge. Og sitte på cafe. Å bussen. Med nesa i ei bok.

Men bare når jeg har valgt det selv.

For jeg HATER å være ensom.

2 kommentarer

Regine Ness Karlsen

07.01.2017 kl.16:22

Føler med deg!

Victoria Larsen

07.01.2017 kl.16:24

Jeg håper du får en fin helg :-)

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

16, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits