Yo!

Titler er ikke helt greia mi om dagen, hvis dere skulle lure.

Man våkner opp ute i den store vide verden en dag, og der blir man til man en dag faller inn i ett mørke for siste gang. I mellomtiden skjer det jævlig mye. Noe er fett, noe ikke fult så kult.... man lever. Finner ut av hvem man er, svarer på alle de florerende spørsmålene og utvikler sin egen person. Jeg er livredd for at min personlige utvikling en dag sier stopp (ikke at jeg tror det skjer) men tenk om!

Jeg har ikke hatt skrivesperre de siste dagene, jeg har faktisk skrevet så mye at vennene mine har ristet på hodet av meg og word-dokumentet mitt. Historien har ikke helt tatt form i hodet mitt, men det har flytt mye lettere enn hva jeg er vant med. Kanskje 2017 er året hvor lille meg skriver en bok. Hvem vet.

Jeg savner fjellene på Moi, men ellers var det ålreit og komme hjem igjen. Noe så absurd som hjemlengsel har jeg aldri slitt med, men det var på grensa i julen, altså.

Én kommentar

Victoria Larsen

05.01.2017 kl.23:08

Jeg håper du får en fin Torsdagskveld :-)

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

16, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits