NYTT ÅR, NYE MULIGHETER.

2016.

Året hvor jeg danset i regnet, istedenfor å gråte i det. Hvor jeg hylskrek av smerte, mens det satt ord fast i pennen og halsen min. Det har vært turbulent, en berg og dalbane med flere loops en jeg kan telle på henda. Det har vært året hvor jeg sa hadet til det å være ensom. Hvor jeg sa hadet til ikke å feire bursdag, fordi jeg ikke hadde noen og invitere likevel. Jeg har begynt å leve, på ordentlig, ikke bare på nett. Jeg har mistet, jeg har forsøkt og forsvinne i ett hull i bakken. Jeg hadde min første sommerjobb, første dag på vgs og jeg sang landeplage-sanger rundt ett bål. Jeg sluttet og la være å gå i shorts, FUCK at jeg ser ut som en ape. Det er ikke til skade for en levende sjel. Året har tatt fra oss kjente mennesker, mennesker som har satt sitt preg på samfunnet. Men, det har også på mange måter vært mitt år. Selv om deler av det saug så jævlig. Jeg sluttet i 10ende klasse med ordene "nå skal jeg aldri tilbake!" Og jeg mente det, da. Jeg har fått venner som betyr masse for meg, en hund som har gitt meg grå hår og masse latter, og ett mye mer reflektert syn på livet. Og jeg har blitt, som jeg liker å se det, mer ålreit. Jeg har hatt dager hvor jeg ikke har orket å dusje, og hvor en gammel chipspose har tjent som middag, frokost og lunsj. Og jeg har hatt dager hvor jeg frivillig har shinet opp internatrommet med GOT-themesangen på repeat.

Og til slutt, så ble det året også slutt. Mens hunden lå på fanget mitt, og klokka slo 00.00 med ett rakettspekter av de grader utenfor. Jeg liker raketter personlig, men jeg liker ikke effekten det har på mange dyr. Dilemma. Og jeg tenkte bare. Fyfaen, for ett år siden var jeg nærmest en annen person! Usikker, venneløs (neida, jeg hadde nettvenner) og jeg hatet å gå ute i gatene. Nå tenker jeg - fuck it.

Jeg har, som ethvert annet menneske, de velkjente *trommelhvirvel* nyttårsforsettene.

2017

Dette skal bli året hvor jeg lever for meg selv. Ikke alle andre. Året hvor jeg legger den snikende samvittigheten min litt til side, og kaster fra meg alle tankene om at men jeg sårer den og den og de og de. Dette skal bli året hvor jeg tar frem matteboken, og på ren skjær viljestyrke øker snittet mitt til 5, noe. Året hvor jeg tar meg god tid til å oppleve livet, og det å være tenåring. Hvor jeg smiler til damen i kassa på Joker, og sier hei og hallo. Istedenfor å titte opp i taket i ren og skjær redsel for...folk!? Hvor jeg forhåpentligvis består en eksamen, som instruktør. Og hvor jeg realiserer mine egne drømmer. Hva enn de er. Og debuterer i LP med bikkja, noe som vil ta svette, blod og tårer. 2017. Året som skal bli det beste til nå. The best is yet to be....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

16, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits