Da ble det jul, igjen

Vel, nok en jul overstått. Iår feiret vi sammen med noe av slekta på fattern sin side av min ganske så imponerende stamtavle. Jeg kan ikke klage. Ingen krangling, god middag og brus. Jeg var også mye mer takknemlig for alle gavene jeg fikk, enn tidligere. JA TAKK, til bøker og klær. Min største skrekk er å få gavekort, for det tørr jeg ikke bruke uansett.

Jeg har en plan om å bli mer spartansk itilegg. Ikke så materialistisk. Det er jo bare ting. Hjemme kledde jeg opp hunden, sov til klokka 2, og lagde egg til frokost. Også tenkte jeg på alle de som ikke er så heldige som meg. Selv om jeg egentlig har hatt jul langt opp i halsen jeg og. Hatet den, til og med. Men jeg tenkte på de som sitter alene. Fy, den følelsen er ikke noe god. Jeg har vært ensom, generelt ensom, og ja, det var dønn.

Jeg var i det minste takknemlig denne julen. På ordentlig. 100%. Jeg har det jeg trenger og mye mer til. Så, akkurat nå funderer jeg på om jeg skal ommøblere rommet når jeg kommer tilbake til Melsom. Jeg har litt lyst på dobbeltseng, men det er det ikke plass til. Også har jeg lyst å få det til å ja, se bedre ut. I det siste har jeg blitt litt mer intressert i interiør. Jeg tror det er etter alle de krise tilbakemeldingene på romsjekkene. Jaja. Livet går videre. Rotete soverede eller ei.

God jul (litt på etterskudd, men)

2 kommentarer

Sandra Marie

25.12.2016 kl.02:11

fint du er takknemlig <3 god jul

villemw

26.12.2016 kl.02:09

Sandra Marie: God jul :-)

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

15, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits