Litt regnværsmusikk

Det øser ned utenfor vindu, eller øser er kanskje å ta litt vel hardt i. Etter at jeg flyttet har jeg begynt å føle meg så smått hjemme, få ett snev av nostalgipreg når det først regner. Når jeg får brukt oljehyre og paraply. Litt vestlending er jeg da fremdeles. Selv om jeg innså at det var en stund siden sist jeg var hjemme når jeg hverken kunne koden på døra, eller visste hvor serviset nå stod. Det regnet da. Så jeg måtte bare le litt. Og jeg har nå inntatt flere kopper med rykende varm te, spist næringsrik og smakfull frokost, jeg har til og med sovet med nytt sengetøy (som jeg ikke hadde vasket og lagt på selv)

Også er hunden min inne. Litt frihet fra den konstante, gnagende dårlige samvittigheten min når hun står i brakkene på skolen. Selv om bikkja bare logrer fornøyd. Hun får da vært litt familiehund i feriene, og det tror jeg er bra for både hennes og min indre stressfaktor.

Selv om pelsen blir dyvåt bare av en liten svipptur ut for å gjøre sitt fornødne. Og hunden kryper sammen som den franske madammen hun er, i misnøye over at det kan finne på å regnes på henne!

Jeg har også skrevet en halvferdig liste over nyttårsforsett (som antakelig holder en uke) og de har forandret seg ørten hakk siden sist nyttår. Selv om klassikerne om bedre helse fortsatt står der, da. Hvem skal vel ikke trene neste år? Jeg har i det minste en plan om det. Så vi får se hvor god selvkontroll jeg har. Plutselig får jeg tidenes motivasjonsboost. Selv om jeg vil ha god helse, ikke en smashing sommerkropp (er jo ett bonus, da)

En kompis skulle ha meg og ett par venner med å jogge til Gaustadtoppen, ett rimelig ambisiøst mål, men det er i det minste motivasjon, haha. Også skal jeg ikke nekte for at det høres utrolig morro ut. Det er jammen enda en ting jeg savner med Vestlandet, fjellene! Og kunne gå ut og ha fjell å vandre i. Melsomskogen er jo bare ren flatmark.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

15, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits