Tanker og funderinger

Denne helga skal jeg bruke på å gjøre ingen verdens ting. Som ett menneske som før hadde hver helg som en slik helg, er det ganske slitsomt med flere baller i luften på en gang. Men, jeg liker det. Liker og ha det litt hektisk. Selv om jeg kanskje ikke har like mye tid til og pleie vennskapene jeg har gjennom sosiale medier. Jeg tror vennene mine derfra er veldig klar over hvor mye jeg verdsetter dem, likevel. De vet at livet forandrer seg. Og at jeg heier på dem, slik de også heier på meg. I det siste har jeg hatt tusen ting og gjøre. Jeg var en periode så sliten, det var helt tragisk. Men, ting begynner og gå seg til. Jeg gjør det forholdsvis bra på skolen, tror jeg. Vi får ganske lite karakterer. Men, det er helt greit. Vi har jo ganske mange praktiske fag. Og, jeg må si at jeg trives med det. Selv om jeg merker at naturbrukselever egentlig får veldig mange fordommer mot seg. Går man natur, så sliter man på skolen, eller så er man litt rar. Og, jeg passer kanskje godt inn under den stereotypen. Jeg er jo litt smårar, men, hva er egentlig normal?
Jeg er ikke dum. Jeg går faktisk ofte under kategorien ``skolelys`` selv om jeg ikke er noe mattegeni. Det er ikke min feil, det tror jeg faktisk bunner ut i at jeg ikke har grunnmuren. Jeg har aldri blitt hentet inn i matten. Men, jeg har jobbet med den.
For tiden, aner jeg ikke hva jeg skal utdanne meg til, heller. Jeg er i en periode hvor det jeg alltid har sagt at jeg vill, stiller spørsmåltegn til meg selv. Er jeg egentlig skikket til militæret? Jeg aner ikke, jeg. Aller helst skulle jeg ønske at jeg ikke trengte og vokse opp, men sånn vet jeg jo at det ikke er. Alle må bli voksne. Få seg en utdannelse. I mellomtiden skal jeg nyte vgs. ja, for det føles jo ikke ut som om jeg går på noen skole. Det føles ut som om jeg er på sommerleir. Haha. Jeg har oppnådd det jeg ville - en ny start.
Jeg er fortsatt en litt klein person. Men, jeg har veldig mye selvironi, og jeg liker og se på meg selv som ett forholdvis OK menneske. Selv om jeg har mine ting. Det har alle. Selv om sosiale medier noen ganger kan få det til å se ganske glamorøst ut. Man viser jo bare det man vill, gjennom internett. Jeg har ikke angst, eller depresjoner - men livet mitt kan også være litt fullt av motgang iblant.
Planen er jo alltid at det skal gå på skinner. men, så blir det en berg og dalbane, og det er jeg egentlig glad for. At jeg får livserfaring, og vokser på den. At jeg kan være ett barn, selv om jeg må vokse opp samtidig. Jeg har jo mistet mye av ungdomstiden min til og sitte inne bak en mobilskjerm, samtidig som det har gitt meg mye. Jeg vet veldig godt hvordan det er og føle seg som ett spøkelse. Men, det har kanskje gjort meg litt for uselvisk. Jeg må øve meg på å være litt mer egosentrisk. men, det handler om en fin balanse. I guess.
 
Jeg har lest gjennom gamle noveller, og jeg har skrevet litt på ett nytt skriveprosjekt, som jeg ikke vet hvor ender. Jeg har mange ideer, men det er ikke alltid like lett og få pennen til å flyte over papiret uten noen som helst problem. Det er jo en prosess. Og, lille meg har enda så mye å lære. Selv om jeg alltid har fått mye positiv kritikk på tekstene mine i skolesammenheng, og egentlig av familiemedlemmer også. Det er det og få det til å flyte akkurat sånn som jeg vill. Jeg vet ikke, jeg skal skrive litt i dag. Spise chips fra first price, stikke ut en tur med Vilja, som er hunden min, og kanskje se en film.
Og jeg er så takknemlig, for alt jeg har fått oppleve. For at jeg fortsatt vokser. For at jeg fortsatt finner min plass i hverdagen. Og for at jeg har litt selvinnsikt, i hvert fall. Haha.
Vi snakkes a!

2 kommentarer

Mona

19.11.2016 kl.13:16

Mange fine ord her og mange tanker og undringer jeg selv kjenner meg litt igjen i. Ha en fin lørdag videre!:)

villemw

21.11.2016 kl.15:45

Mona: Takk :D

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

15, Lund

Jeg er 00-modell, og bor for øyeblikket på Melsom sammen med hunden min, Vilja. Familien min bor i det lille tettstedet Moi, som ligger i Lund kommune, ett sted svært få egentlig har hørt om. Jeg har en hel haug interesser, deriblant hund. Jeg liker også veldig godt det og kunne utrykke meg gjennom ord - være seg noveller, dikt, eller bare ett enkelt blogginnlegg. Grunnen til at jeg startet og blogge, var i hovedsak at jeg ville ha en utvidelse av instagram - hvor jeg tidligere har skrevet oppdateringene mine. Og ett sted, hvor mennesker, kan gå inn og ta en titt, om de føler for det. Jeg legger ut alt fra a til å, egentlig.

Kategorier

Arkiv

hits