Questions!?

Siste drikke? Cola. Flaskecola.

Siste Tlf samtale? Mutter'n.

Siste sms? "Hvorfor det?" fra Ada. Hun bor i samme gang som meg. Og går i samme klasse.

Siste sangen du hørte på? Fragglerock, haha. Følte behov for litt nostalgi... Dance your cares away, Worry's for another day!

Sist gang du gråt? Igår. Jeg så 'Pay it Forward' en av mine all time favs, men, det kom jammen meg noen tårer av den. Jeg som ofte er helt følelsesløs i grinefilmer. Den er fantastisk fin, anbefales!

Gått ut med to personer samtidig? Jeg har ikke gått ut med én en gang. Haha.

Hatt noen som har vært utro mot deg? Neh, den erfaringen har jeg enda til gode.

Kysset noen og angret? Egentlig ikke.

Mistet en spesiell? Jeg har mistet mange. Og selv om de kanskje betydde masse for meg, går livet videre, selv om ikke de samme menneskene står ved siden min.

Vært deprimert? Jeg har ikke hatt noe depresjons-diagnose. Men nedstemt og mørk til sinns, ja, ja det har jeg vært i perioder.

Vært full å kastet opp? Den har jeg ingen planer om og teste ut.

Favorittfarge(r)? Jeg liker ikke og favorisere. Så jeg har ingen.

Ledd til du begynte å gråte? Oh yes! Og det er en helt fantastisk fin ting. Jeg elsker og le så tårene spruter og magen kniper. Leve litt.

Møtt noen som forandret deg? Nei, og jo. Jeg har truffet på mennesker som har inspirert meg. Ialefall.

Funnet ut hvem dine ekte venner er? Jeg liker og tro at alle vennene mine er ekte. Det er de, til det motsatte er bevist!!

Funnet ut at noen har baksnakket deg? Skal jeg være helt ærlig, gir jeg litt f. Om noen vill bruke dagene sine på å diskutere MEG, og ikke har noe bedre og diskutere, så får de kjøøøøre på. Og noen ganger har jeg nesten fortjent og bli litt baksnakket. Selv om jeg selvfølgelig foretrekker og få ting servert i trynet mitt. Direkte, og uten gjetteleker.

Kysset noen av dine venner? Niks.

Vil du forandre navnet ditt? For mye papirarbeid, haha! Nei, jeg hadde en periode hvor jeg ville det. Men ikke nå lengre.

Hva gjor du på din siste bursdag? Jeg prøvde og unngå faktum at den fantes. At jeg ble 15. Også drakk jeg julebrus. Og var kjempeglad for godteri mutter'n hadde sendt med meg. Jeg var på arbeidsuke, nemlig. Det var når jeg hadde venner, men ingen av de bodde nærme meg. Jeg husker det, bursdagsfeiringer gikk fra tidenes høydepunkt til noe jævlig.

Hva gjor du i går ved midnatt? Overtenkte. Tok meg tid til å la hjernen min kverne litt mer enn den burde.

Sist gang du så moren din? Øh, høstferien.

Finnes det noe i livet ditt du vil forandre på? Joda, det gjør det. Men det vill det alltid gjøre. Så det er bedre og godta at ting er som de er, og gjøre det beste ut av det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

15, Lund

Jeg kommer fra lille Moi i Lund kommune, og går fortiden Natur med YFF Hund på Melsom vgs i Stokke. Jeg har enormt mange interesser, og EEEELSKEEER og skrive. Hunden min er en 1,5 år gammel Beauceron jeg overtok i juli iår. Bloggen handler om litt fra a til å, jeg er engasjert i så mye at jeg ikke kan telle det på fingrene. Jeg skriver egentlig det som faller meg inn, når det faller meg inn;-)

Kategorier

Arkiv

hits