Øvelse gjør mester, kanskje.

Enda en mandag overstått... dagene flyr. Det var jo nettopp august, hvor i alle dager har tiden blitt av? Mandager må desidert være favorittdagene mine for tiden - skoledagen er jo HUND!

Og jeg ser at Vilja elsker og få jobbe. For tiden har vi agility, hvor vi jobber med samarbeidet mellom hund og eier, jeg kan ikke kalle det min favorittsport. Men jeg synes det er morro, og det er ingen tvil om at det er med på og bygge opp en tettere relasjon mellom hund og fører.

Forøvrig har vi fått lekse om og shape inn en øvelse, så jeg har begynt og fundere på hvilken jeg skal ta. Ellers er jeg skikkelig keen på å bli bedre, og få en enda mer arbeidsvillig hund.

Hun er jo kul. Samma faen om enkelte ikke ville tatt i henne med tang. Hun funker for meg. Jeg ser noe i henne.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

15, Lund

Jeg kommer fra lille Moi i Lund kommune, og går fortiden Natur med YFF Hund på Melsom vgs i Stokke. Jeg har enormt mange interesser, og EEEELSKEEER og skrive. Hunden min er en 1,5 år gammel Beauceron jeg overtok i juli iår. Bloggen handler om litt fra a til å, jeg er engasjert i så mye at jeg ikke kan telle det på fingrene. Jeg skriver egentlig det som faller meg inn, når det faller meg inn;-)

Kategorier

Arkiv

hits