UKENS SPØRSMÅL

Ugreid hår, en halvfull colaflaske i vinduet og unormalt mye trafikk utenfor vinduet...jeg er tilbake i Oslo, atter en helg på kurs!

Denne uka har vært en loop, hvor jeg har vært innom skikkelig dype hjørner som - hvem er jeg? og møter, diskusjoner, krasj i egne holdninger og ja...den har inneholdt det meste.

Så jeg tenkte og ta en "ukens spørsmål" hvor jeg svarer på litt ditt og datt, også synes jeg jo det er ganske morro også da, være litt selvsentrert.

Nu kjör vi, folkens.

Hvor mye tid legger du i bloggen daglig?

Når motivasjonen min er der, blir det fort 1 time eller 3. Noen inlegg krever mye tid, andre flyter relativt lett. Jeg tar pauser hvis jeg føler at det jeg skriver blir overfladisk, uintressant og tomt. Jeg har jo bloggen for min egen del, og ikke som en jobb, og jeg fokuserer på at det skal være morsomt og ikke noen form for tvang. Derfor spørs det veldig på dagsform, ork, og min egen inspirasjon til og produsere noe jeg selv synes er bra nok til og bli postet. Dette er det mye mer filter over enn kanskje en privatbruker på instagram, og noen dager er det bedre og bare ikke skrive.

Hvis du kunne møte en hvilken som helst person, hvem?

Det er vanskelig, virkelig. Fordi alle mennesker er vakre sjeler som jeg kan lære noe av. Jeg tror ikke jeg har en spesiell person som jeg viiirkelig higer etter og møte. Skal jeg være helt ærlig. En person med en sterk historie, og stemmen til å fortelle den. Det er mitt eneste ønske - og møte mange flotte mennesker på min vei gjennom livet. Mennesker jeg kan beundre, og ta inspirasjon fra. Jeg tror jeg kunne fått like mye ut av en samtale med Justin Bieber, som av en med Nelson Mandela - det handler om og høre etter, se hva menneskene har og fortelle som gir en intellektuell glede. En uteligger på gata kunne også gjort samme nytten. Alle er interessante, egne individer. Noen krasjer jeg med, noen funker jeg med. Morro, det der. Det hender også at jeg ser at mennesker jeg ikke liker, er mennesker som kan lære meg masse. Fordi, det hender at det er noen en klikker bedre med enn andre.

Hvorfor flyttet du ut?

I hovedsak var det fordi Melsom er enn av de få vidergående skolene i Norge som har tilbud om og gå med hund som fordypningsfag (YFF). Men også fordi jeg var veldig keen på og få en ny start, komme meg bort fra Moi, og ikke minst bli mer selvstendig og kunne stå mer på egne ben. Jeg merker på hele meg at det og flytte har vært ett riktig valg, og jeg drar jo hjem i feriene. Jeg har også lært meg og verdsette små ting jeg aldri før tenkte over en gang, som nyvaskede klær, rent sengetøy og rent hus! Rommet blir jo rotete med en gang.. Selv om vi egentlig bare ligger i sengene når vi er der. Jeg driver med mitt, og roomien min driver med sitt.

Ser du på Skam?

Nei, men jeg har gjort ett par hederlige forsøk. Jeg klarer det rett og slett ikke... Slike serier gjør at jeg må lukke skjermen og tenke på noe annet, haha. Skrekkfilm for meg, er serier som Skam, Jenter og Mia.

Da får dere ha god natt, jeg skal i det minste sove...imorgen blir det skolebenken, også får vi se hva jeg surrer meg til etterpå.

2 kommentarer

Her ser man at HR leder skriver at psykiater har holdt igjen tvangsinnleggelse.

Altså er det snakket om og vurdert.

villemw

22.10.2016 kl.06:54

Laila Monica Nikolaisen Ribsskog: Så innlegget på bloggen din, ja :)

Skriv en ny kommentar

villemw

villemw

15, Lund

Jeg kommer fra lille Moi i Lund kommune, og går fortiden Natur med YFF Hund på Melsom vgs i Stokke. Jeg har enormt mange interesser, og EEEELSKEEER og skrive. Hunden min er en 1,5 år gammel Beauceron jeg overtok i juli iår. Bloggen handler om litt fra a til å, jeg er engasjert i så mye at jeg ikke kan telle det på fingrene. Jeg skriver egentlig det som faller meg inn, når det faller meg inn;-)

Kategorier

Arkiv

hits